NaarSantiago.reismee.nl

Voorbereidingen

Na mijn voettocht naar Rome in 2006 en de halve herhaling daarvansamen met Nelly in 2008 begon het weer te kriebelen. Wij hebben ons dus voorgenomen nogmaals te beginnen aan een lange afstands-wandeling en ditmaal naar Santiago de Compostella in Spanje,; een afstand van ongeveer 2500 km totaal. Wij willen dit perse niet in een keer lopen, maar de reis verdelen in drie etappes, wellicht verdeeld over drie jaar, Ook nu weer gaat het karretje mee en een tent voor plaatsen waar moeilijk een slaapplaats te vinden is. Wij kiezen daarbij voor een fietsroute, die je kunt bekijken door hiernaast bij LINKS op 'langs oude wegen FIS' te klikken. Daar kun je dan rechts ook op 'routebestand voor Google_aarde' klikken en als je Google Earth geinstalleerd hebt (te downloaden via http://earth.google.com/intl/nl/), dan kun je de gehele geplande route (althans tot de Spaanse grens) van zeer dichtbij zien. (nabovengenoemde klik op 'openen' klikken, vervolgens eventueel op 'toestaan'en dan inzoomen). Via de link 'Pieterpad' kun je het eerste stuk zien van Melick naar Maastricht. (klik op Google earth/opnenen/toestaan en dan ... zomen). Ook kun je ons op de kaart volgen als je op de tab 'kaart' drukt. Onder de tab foto;s vind je .... inderdaad: foto's.

Willen jullie onze vorderingen - of het uitblijven daarvan - volgen, sla dan het webadres van deze site op onder 'Favorieten' (links boven).Ook kun je je emailadres hiernaast invullen, dan krijg je een email als er iets nieuws op deze pagina staat. Wij vinden het erg fijn als jullie dat zouden doen en af en toe eens gebruik zouden maken van de mogelijkheid te reageren (gratis, zonder registratie). Deze site is gratis, maarprobeert jullie te verleiden extra fotoruimte voor ons te kopen: GEWOON NIET DOEN; IS NERGENS VOOR NODIG! Aandacht voor onze reis vinden we al voldoende beloning.

Hopende op een dagelijkse ontmoeting, groeten wij

NELLY en FRANS

Reacties

Reacties

thuur

Hoi Frans en Nelly,

Wat een moed! Veel succes en we zullen jullie proberen te volgen, niet te voet uiteraard, want wat dat betreft zijn jullie onnavolgbaar!!
Groetjes en op naar Nevers ,
Anjes en Thuur

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!